Banner 980x90

Koksapstrādes uzņēmuma "Priedaine N" apgrozījums pērn samazinājies par 11,1%

Ventspils, 17.maijs, LETA. Kandavas novada kokapstrādes uzņēmuma SIA "Priedaine N" apgrozījums pērn bijis 1,811 miljons eiro, kas ir par 11,1% mazāk nekā 2015.gadā. Pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 65 307 eiro peļņu, kas ir par 29% mazāk nekā gadu iepriekš, liecina uzņēmuma gada pārskats.

Uzņēmuma peļņu nolemts atstāt nesadalītu. Šogad uzņēmums plāno paplašināt produkcijas sortimentu un palielināt klientu skaitu, tostarp palielināt eksportu, teikts uzņēmuma vadības ziņojumā.

SIA "Priedaine N" dibināta 2006.gadā un nodarbojas ar kokmateriālu apstrādāšanu un pārdošanu, kā arī sniedz transportēšanas pakalpojumus. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro. Kā liecina "Firmas.lv" informācija, uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Normunds Štoferts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)