Banner 980x90

Kandavas novadā par 47% plānots celt maksu par ūdeni

Jelgava, 26.jūn., LETA. 2019.gada 1.janvārī Kandavas novadā varētu stāties spēkā jauna ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifs, ka ir par 47% augstāks par pašreizējo, aģentūra LETA uzzināja SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi".

Uzņēmums Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzis ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu Kandavai, Kandavas, Cēres, Matkules, Vānes, Zemītes un Zantes pagastiem, kas paredz maksu par ūdeni 1,56 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) par kubikmetru. Pašlaik novadā tarifs ir 1,06 eiro bez PVN.

Savukārt kanalizācijas pakalpojumu tarifs varētu samazināties par 5% - no 1,31 eiro bez PVN līdz 1,24 eiro bez PVN par kubikmetru.

"Kandavas komunālie pakalpojumi" skaidroja, ka tarifu izmaiņas ir saistītas ar ūdenssaimniecības pakalpojumu izmaksu pieaugumu un sniegto pakalpojumu izmaiņām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)