Banner 980x90

Kandavas novadā par 42,6% plāno palielināt ūdensapgādes tarifu

Ventspils, 9.aug., LETA. Kandavas novadā no nākamā gada par 42,6% plānots palielināt ūdensapgādes pakalpojumu tarifu, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs varētu pieaugt par 13,7%, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

Uzņēmums SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzis ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu Kandavas pilsētai, kā arī Kandavas, Cēres, Matkules, Vānes, Zemītes un Zantes pagastiem Kandavas novadā. Tarifu projekts paredz palielināt ūdensapgādes pakalpojumu tarifu no esošajiem 1,06 eiro līdz 1,51 eiro par kubikmetru, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), bet kanalizācijas pakalpojumu tarifu - no esošajiem 1,31 eiro līdz 1,49 eiro par kubikmetru bez PVN.

Plānotās tarifa izmaiņas ir saistītas ar ūdenssaimniecības pakalpojumu izmaksu pieaugumu. Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2018.gada 1.janvāri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)