Banner 980x90

Kandavas novada domes darbinieku naudas balvām tērēti 17 557 eiro

Jelgava, 17.janv., LETA. Pērnā gada nogalē naudas balvās Kandavas novada domes administrācijas darbiniekiem kopumā izmaksāti 17 557 eiro, aģentūru LETA informēja domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dagnija Gudriķe.

Domē skaidroja, ka naudas balvas tika izmaksātas saistībā ar valstij un Kandavas novadam svarīgu notikumu - Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienu 2017.gada 18.novembrī. Papildu motivācija varēja sasniegt 50% no katra darbinieka atalgojuma apmēra, ņemot vērā katra ieguldījumu kopīgu pašvaldības mērķu sasniegšanā, nodrošinot pašvaldības funkciju izpildi, kā arī dodot ieguldījumu novada attīstībai.

Vēlāk domē saņemts deputāta Daiņa Rozenfelda (NSL) iesniegums ar aicinājumu izmaksāt naudas balvas arī domes priekšsēdētājai Ingai Priedei (LZP) un viņas vietniecei Gundai Cīrulei (LRA). Rozenfelds aicināja ievērot vienlīdzības principu attiecībā pret priekšsēdētāju un vietnieci, jo arī administrācijas darbiniekiem tika izmaksātas naudas balvas. Tāpēc Kandavas dome lēma abām naudas balvas piešķirt.

Priede un Cīrule naudas balvās saņēma pusi no algas, 1150 eiro un 750 eiro, informēja Gudriķe.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)