Banner 980x90

Kandavas novada dome aizņemsies 1 329 960 eiro mākslas un mūzikas skolas pārbūvei

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Kandavas novada domes deputāti ceturtdien, 28.jūlijā, lēmuši Valsts kasē aizņemties 1 329 960 eiro Kandavas mākslas un mūzikas skolas telpu pārbūvei, aģentūra LETA uzzināja domē.

Kredīts telpu pārbūvei Sabiles ielā 12 tiks ņemts uz 25 gadiem, atmaksu garantējot no Kandavas novada domes pamatbudžeta līdzekļiem.

Mākslas un mūzikas skolas ēkas nesošās konstrukcijas ir apmierinošā stāvoklī, norādīts ēkas tehniskā apsekojuma atzinumā, taču ēkas tehniskā un vizuālā stāvokļa uzlabošanai nepieciešami pārbūves un remonta darbi.

Objekta projektēšanas un pārbūves darbu veikšanai izsludināts arī iepirkums, piedāvājumu iesniegšana beidzas šodien.

Būvniecības darbus paredzēts īstenot atsevišķi pa kārtām atkarībā no piešķirtā finansējuma apjoma. Iepirkums paredz, ka projektēšanas darbi un pirmās kārtas būvniecības darbi jāpabeidz ne vēlāk kā līdz 2017.gada 23.maijam, otrās kārtas būvniecības darbi - saskaņā ar pretendenta piedāvāto termiņu, bet ne ilgāk kā sešu mēnešu laikā, skaitot no attiecīga pieprasījuma saņemšanas no pašvaldības.

Pirmajā būvniecības kārta nepieciešama pamatu stiprināšana, hidroizolācija un siltināšana, drenāžas izbūve, sienu stiprināšana-atjaunošana, jumta lūku pārbūve, jumta vēdināšanas sistēmas izveide, katlumājas jumta siltināšana ar seguma nomaiņu, esošā skursteņa demontāža, kāpņu izbūve uz bēniņiem, esošo kāpņu pārbūve, inženierkomunikāciju izbūve, telpu pārbūve, kā arī lifta izbūve un vides pieejamības nodrošināšana.

Savukārt otrajā būvniecības kārtā paredzēta ēkas siltināšana atbilstoši energoaudita prasībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)