Banner 980x90

Kandavas kartodromā aizvadīta "Olimpiskā gonka" 

Foto: kandava.lv
Foto: kandava.lv
Ceturtdienas, 21.jūlija, vakarā Kandavas kartodromā norisinājās "Olimpiskā gonka", kurā, par izcīnītajām olimpiskajām medaļām un sasniegtajiem augstajiem sportiskajiem rezultātiem Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādē, piedalījās Kandavas novada sieviešu basketbola komanda un airētāja Elza Gulbe, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informēja Kandavas novada pašvaldībā.

Pēc instruktāžas un iesildīšanās braucieniem "Olimpiskā gonka" varēja sākties. Sīvā cīņā uzvaras laurus plūca Kristīne Vītola, aiz sevis otrajā vietā atstājot Leldi Bērziņu un trešajā vietā Ditu Rozenbergu.

Līdz pat pēdējam brīdim sporta kluba "Kandava" organizētās sacensības meitenēm palika noslēpums un kā atzina meitenes- pārsteigums ir izdevies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)