Banner 980x90

Kandavas attīstībai izveidots fonds Kandavas ģilde

Jelgava, 4.jūl., LETA. Kandavas kā amatnieku pilsētas attīstībai izveidots fonds "Kandavas ģilde", aģentūra LETA uzzināja Kandavas novada pašvaldībā.

Kandavas ģildē iesaistījušies un gatavi aktīvi darboties dažādu profesiju pārstāvji, kas vēlas izveidot Kandavu par Latvijā un tālu aiz tās robežām labi atpazīstamu amatnieku pilsētu, veidojot visdažādākajām amatniecības nozarēm labvēlīgu vidi, iesaistot pēc iespējas vairāk Kandavas un apkārtnes iedzīvotāju. Fonda dalībnieki vēlas dot iespēju atgriezties dzimtajā pilsētā no tās aizbraukušajiem iedzīvotājiem, īpaši jaunatnei, kā arī veicināt interesi par Kandavu kā labvēlīgu vietu dzīvošanai un darbam.

Kustībā ir iesaistījušies vairāki desmiti kandavnieku un vēl tiek gaidīti tie, kuri vēlas aktīvi piedalīties un atbalstīt iesākto iniciatīvu, kas vērsta uz Kandavas un novada dzīves kvalitātes uzlabošanu.

Pirmais ģildes un Kandavas novada domes kopīgais darbs Septiņu gulētāju dienā 10.jūlijā plkst.17 būs akcija "Uzziedi Kandava", kuras laikā Kandavā uz Lielās ielas namu palodzēm tiks novietotas koka kastes ar ziediem. Iedzīvotāji aicināti līdzdarboties šajā pasākumā. Pulcēšanās - stāvlaukumā pie Kandavas kultūras nama, līdzi ņemot darba piederumus puķu stādīšanai.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka fonds "Kandavas ģilde" dibināts 19.jūnijā. Tā valdē darbojas Olafs Baltgalvis, Inese Ondrupe, Oskars Ondrups, Jānis Priednieks un Aiva Valdmane.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)