Banner 980x90

Kandavā nepilngadīgais divas dienas pēc kārtas bojājis vecpilsētas promenādes aprīkojumu

Jelgava, 6.okt., LETA. Kandavā kāds nepilngadīgais divas dienas pēc kārtas apzīmējis un bojājis vecpilsētas promenādes aprīkojumu un apstādījumus, aģentūru LETA informēja Kandavas novada pašvaldības izpilddirektors Egīles Dude.

Skolēns, kura vandaliskās darbības apstiprina videonovērošanas kameru ieraksti, uz promenādi nācis divas dienas pēc kārtas, apķēpājot soliņus, bojājot gaismas ķermeņus, vides objektus un apstādījumus.

Dude klāstīja, ka ceturtdien pašvaldības speciālisti jau novērsuši trešdien veiktos aprīkojuma bojājumus, taču ceturtdien promenādes infrastruktūra bojāta no jauna.

Pašvaldībai nodarīto zaudējumu apmērs vēl tiek precizēts.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece skaidroja, ka par notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)