Banner 980x90

Jaunpils novada domes priekšsēdētājas Ginteres alga domē pērn bija 25 268 eiro

Jelgava, 18.apr., LETA. 2017.gadā Jaunpils novada domes priekšsēdētājas Ligitas Ginteres (ZZS) atalgojums domē bija 25 268 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Lai arī Ginterei līdz ar amatiem domē ir arī Rīgas plānošanas reģiona padomes locekļa, Latvijas Pašvaldību savienības domes un valdes locekļa, kā arī Jaunpils reģionālās attīstības centra "Rats" un Latvijas Pašvaldību mācību centra (LPMC) valdes locekļa amats, atalgojumu viņa saņēmusi tikai domē. Taču LPMC domes priekšsēdētājai pērn pārskaitījis 260 eiro. Viņas ienākumos deklarēti arī teju pieci eiro, kas saņemti kā procenti no bankas, līdz ar to domes priekšsēdētājas kopējie ienākumi pērn bija 25 532 eiro.

Ginterei ir arī uzkrājumi dažādās valūtās. Proti, viņa deklarējusi 15 000 eiro un 177 521 Norvēģijas kronu (apmēram 18 035 eiro) uzkrājumus bankā. Savukārt parādsaistības deklarācijā norādītas nav.

Tāpat Jaunpils novada domes priekšsēdētāja nav deklarējusi ne nekustamos īpašumus, ne transportlīdzekļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)