Banner 980x90

Jaunpilī notiks viduslaiku svētki "Krogus lustes"

Ventspils, 2.aug., LETA. 12.augustā Janpils pilī tiks svinēti viduslaiku svētki "Krogus lustes", aģentūru LETA informēja pils pārstāve Inga Krūtaine.

Tirgotāji aicināti piedalīties amatnieku un mājražotāju tirdziņā pils laukumā, kur tirgošanās sāksies plkst.13.

Plkst.14 notiks svētku atklāšana, pēc kuras sāksies dažādas aktivitātes pilī un tās apkārtnē. Krodzinieču vadībā notiks danču meistaru un spēlmaņu izrādīšanās brīvdabas krodziņa atmosfērā.

Pils priekšā un uz saliņas notiks siera siešana, kliņģeru gatavošana, kopīga zupas vārīšana un vīnu degustācija. Mēroties izturībā, gudrībā un veiklībā varēs zirgu izjādēs, viduslaiku spēlēs, loku šaušanā un citos pārbaudījumos.

Jaunpils muzejā varēs apskatīt Ilzes Cērpiņas gleznu izstādi "Parfīms" un zupas terīņu izstādi.

Paredzētas arī aktivitātes bērniem.

Plkst.19 uzstāsies mūziķis Atis Auzāns ar koncertprogrammu "Un ar mani dancot nāci". Plkst.21 sāksies nakts balle pils pagalmā grupas "Brīvdiena" pavadībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)