Banner 980x90

Jauniešu projektu īstenošanai Jaunpils novadā piešķirs līdz 200 eiro

Jelgava, 12.apr., LETA. Jaunpils novada dome līdz 3.maijam aicina jauniešus piedalīties iniciatīvu projektu konkursā, kurā viena projekta īstenošanai iespējams saņemt līdz 200 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt jauniešu iniciatīvas, kas veicina novada jauniešu iniciatīvu un līdzdalību sabiedriskajos procesos Jaunpils novadā. Konkurss tiek rīkots, lai sniegtu iespēju jauniešiem iegūt jaunu pieredzi un prasmes projektu izstrādāšanā un realizēšanā, sekmētu novada identitātes un lokālpatriosma, kā arī pilsoniskās apziņas veidošanos jauniešos.

Projekta iesniedzējs var būt jebkurš novada administratīvajā teritorijā deklarēts jaunietis vai jauniešu grupa, kā arī Jaunpils vidusskolas audzēknis vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kurš realizēs projektu Jaunpils novadā. Projekti būs jārealizē no 14.maija līdz 20.novembrim.

2018.gada konkursa prioritāte veltīta Latvijas valsts simtgades svinībām. Pašvaldība atbalsta projektus par jauniešu brīvā laika pavadīšanu, neformālo mācīšanos, novada labiekārtošanu, dabas aizsardzību un citām jomām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)