Banner 980x90

Jaungada karnevāls Jaunpils pilī paies kantri noskaņās

Jelgava, 19.dec., LETA. Gadu mijas karnevāls Jaunpils pilī 1.janvārī šogad būs veltīts kantri stilam, aģentūru LETA informēja pils reklāmas speciāliste Inga Krūtaine.

Pils vārti karnevāla "Kantri serpentīns" apmeklētājiem būs atvērti no plkst.21, bet deju grīdu atklās plkst.22.

Karnevālā deju riteni griezīs viena no populārākajām kantri mūzikas grupām Latvijā - "Klaidonis". Ar smaidu un veselīgu ironijas devu karnevāla programmu vadīs Latvijas Nacionālā teātra aktieris un humorists Mārtiņš Egliens, savukārt viens no lielākajiem līnijdejotāju klubiem Latvijā - "Jautrie zābaciņi" - ļausies karnevāla deju grīdai, rādot un mācot.

Pusnaktī visas maskas tiks aicinātās piedalīties masku parādē, kuras noslēgumā visizteiksmīgākā no tām saņems dāvanas no lielās pils dārgumu lādes.

Nakts garumā varēs ļauties kovboju izveicības pārbaudījumiem, zīlēt laimi sveces ēnā, iepazīties ar zvaigznēs rakstītajām nākamā gada prognozēm, iemūžināt sevi fotogrāfijā, kā arī apskatīt vēstures liecības un Laimas Lupiķes izstādi "Krāsu spiets" muzejā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)