Banner 980x90

Izvēlies sev un savai ģimenei piemērotāko mājokli Tukumā, Baznīcas ielā!

Vēl aizvien daudziem noteicošais faktors, izvēloties dzīvokļa īpašumu, ir tā atrašanās vieta, tehniskais stāvoklis un plānojums, bez šaubām arī apsaimniekošanas maksas lielums. Jebkuram ir ļoti svarīgi atrast savas īstās mājas, kur var justies ērti un patīkami. Ja arī Tu sapņo par siltu, kvalitatīvu un ekonomisku mājokli sev un ģimenei, tad, ļoti iespējams, kāds no dzīvokļu piedāvājumiem Tukuma projektā, Baznīcas ielā 12A būs piemērots tieši Tev!

Dzīvokļu īpašumi atrodas Tukuma pilsētas centrālajā daļā, taču projekta atrašanās vieta neliek manīt pilsētas centra rosīgo dzīvi, bet ļauj izbaudīt iespējas, ko sniedz pietiekoši klusa un zaļa apkārtne. Blakus namam atrodas visas komfortablai dzīvei nepieciešamās ērtības – lielveikals, skola, bērnudārzs, arī Ledus halle. Tāpat dzīvojamās vietas tuvumā atrodas autostāvvieta. No īpašuma līdz tuvākajai pludmalei ir 17 kilometru, savukārt līdz Rīgai – 60 kilometru. Automašīnu iespējams novietot slēdzamā mājas pagalmā, savukārt uz dzīvokli Jūs uzvedīs mūsdienīgs lifts. 

Projekta dzīvojamo māju komplekss kopumā apvieno 48 dzīvokļus, kas izvietoti sešu stāvu ēkā. Šobrīd apdzīvota jau vairāk nekā puse no tiem, taču "DNB" bankas meitas uzņēmums SIA "Salvus" piedāvā iegādāties vēl 20 lieliskus dzīvokļus ar pilnu iekšējo apdari. Pārdošanā ir 2–3 istabu dzīvokļi ar platību no 50 līdz 87 kvadrātmetriem, cena sākot no 420 eiro par kvadrātmetru. Kā norāda SIA "Salvus" vecākais aktīvu pārvaldnieks Ģirts Zālītis: "Visus dzīvokļus ir iespējams iegādāties, izmantojot tikai "DNB" bankā pieejamo īpašuma nomaksas risinājumu "Īres vietā pirmā iemaksa", kas dod iespēju tikt pie sava mājokļa arī tad, ja vēl nav uzkrāta visa pirmā iemaksa. Tas nozīmē, ka pircējs var sākt lietot īpašumu līdz ar pirmā nomaksas maksājuma veikšanu un vienlaikus uzkrāt visus nomaksas maksājumus 100% apmērā pirmajai iemaksai."

Iegādājoties šo, kā arī jebkuru citu no bankas meitas uzņēmuma SIA "Salvus" piedāvātajiem īpašumiem, "DNB" bankā ir pieejami īpaši izdevīgi kredīta nosacījumi, mazāka pirmā iemaksa, samazinātas likmes, kā arī zemāka noformēšanas komisija. Piemēram, dzīvokļa iegādei, kura cena ir 22 500 eiro, standarta gadījumā pirmās iemaksas apmērs būtu 20% jeb 4500 eiro. Visiem SIA "Salvus" īpašumiem pirmās iemaksas apmērs ir tikai 10% jeb 2250 eiro, tādējādi otrus 10% jeb 2250 eiro klients var izmantot īpašuma labiekārtošanai. Izvēloties izmantot nomaksas risinājumu, pirmā iemaksa būs 450 eiro, savukārt ikmēneša maksājums, kas uzkrāsies pirmajai iemaksai, būs 150 eiro pirmos 12 mēnešus. 
Dzīvojamās mājas uzturēšanu veic uzticams un zināms apsaimniekotājs – SIA "Tukuma Nami" –, viena kvadrātmetra apsaimniekošanas maksa mēnesī ir 0,44 eiro. Mājā katram dzīvoklim ir pilsētas centralizētā ūdens apgāde, elektrība un apkure, kas nodrošina iedzīvotājiem zemus komunālos maksājumus.

Visi interesenti, kuri iecerējuši dzīvokļa iegādi, tiek aicināti uz atvērto durvju dienas pasākumu sestdien, 11. oktobrī, no pulksten 11:00 līdz 17:00 Tukuma projektā, Baznīcas ielā 12A. Šajā laikā ikvienam būs iespēja ne tikai apskatīt īpašumu klātienē, bet arī uzdot jautājumus SIA "Salvus" pārstāvjiem. Turklāt apmeklētājiem būs iespēja satikt arī "DNB" bankas Tukuma filiāles speciālistus, kas konsultēs gan par mājokļa kreditēšanas iespējām, gan piedāvās iespēju uz vietas noskaidrot savas kredīta iespējas arī patēriņa kredīta vai auto līzinga saņemšanai. 

Visus SIA "Salvus" īpašumu piedāvājumus varat apskatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)