Banner 980x90

Izvairoties no sadursmes ar auto, jauniete krīt no mopēda

Jelgava, 28.jūl., LETA. Vakar vieglas traumas guva jauniete, kura krita no mopēda, izvairoties no sadursmes ar automašīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes inspektore Diāna Briede.

Avārija notika Tukuma novada Slampes pagastā, uz ceļa Jelgava-Tukums. 2002.gadā dzimusī meitene brauca ar mopēdu "Yamaha YN 50R" un, izvairoties no iespējamās sadursmes ar pašlaik nenoskaidrotu automašīnu, krita.

Meitenei konstatētas vieglas traumas.

Jau vēstīts, ka kopumā Latvijā vakar reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14 cilvēki, bet viens gāja bojā, aģentūru LETA informēja VP.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)