Banner 980x90

Izsolē pārdos DAP nelietotu īpašumu Lapmežciema pagastā

Rīga, 17.jūn., LETA. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) atsavināšanai nodos nekustamo īpašumu Lapmežciema pagastā, Engures novadā, šodien nolēma valdība.

Līdz šim īpašuma pārvaldītājs un apsaimniekotājs bija Dabas aizsardzības pārvalde (DAP), kas to izmantoja kā garāžu, bet šobrīd darba organizācijas maiņas dēļ tas vairs nav nepieciešams.

Ņemot vērā, ka valsts nekustamais īpašums nav nepieciešams DAP funkciju nodrošināšanai, VARAM ieskatā, lietderīgākais īpašuma atsavināšanas veids ir tā pārdošana izsolē. Pārdošanu organizēs Valsts nekustamie īpašumi.

Īpašums atrodas uz zemesgabala, kas pieder trīs fiziskām personām. Saskaņā ar Atsavināšanas likumu, vienlaikus ar sludinājuma par izsoli publicēšanu zemes vienības īpašniekam tiks nosūtīts uzaicinājums iesniegt pieteikumu par pirmpirkuma tiesību izmantošanu. Ja izsludinātajā termiņā minētā persona nebūs iesniegusi pieteikumu par attiecīgā nekustamā īpašuma pirkšanu vai būs iesniegusi atteikumu, notiks izsole.

Saskaņā ar informāciju no Nekustamo īpašumu valsts kadastra informācijas sistēmas, īpašuma vērtība šī gada 1.janvārī bija 3057 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)