Banner 980x90

Izsludināts konkurss uz vakanto "Kuldīgas slimnīcas" valdes locekļa amatu

Kuldīgas novada pašvaldība izsludinājusi konkursu uz vakanto SIA "Kuldīgas slimnīca" valdes locekļa amatu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Rīga, 28.aug., LETA. Kuldīgas novada pašvaldība izsludinājusi konkursu uz vakanto SIA "Kuldīgas slimnīca" valdes locekļa amatu, aģentūru LETA informēja pašvaldībā. Amata pretendentam nepieciešama akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība medicīnā, vismaz trīs gadu pieredze vadošā amatā, kas nodrošina kompetences un zināšanas, kuras nepieciešamas, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā, kā arī nevainojama reputācija. Pretendentam ir jāzina valsts valoda, kā arī angļu valoda tādā apjomā, kas ļauj lasīt un saprast drukātu tekstu, sagatavot rakstisku tekstu un uzturēt dialogu, orientējoties profesionālajā terminoloģijā. Konkursa pretendentiem papildus motivācijas vēstulei, CV un citiem dokumentiem jāiesniedz arī uz ne vairāk kā divām A4 formāta lapām izklāstīts redzējums par Kuldīgas slimnīcas darbību 2019.-2022.gadam. Darba samaksa noteikta 1400 eiro mēnesī. Pieteikšanās uz amatu iespējama pašvaldībā līdz 13.septembra plkst.15. Kā liecina "Firmas.lv" dati, Kuldīgas slimnīcas apgrozījums pagājušajā gadā bija 5 630 342 eiro, bet zaudējumi - 23 743 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)