Banner 980x90

Irlavas Sarkanā Krusta slimnīcas vadītāja amatam saņemti trīs pieteikumi

Jelgava, 28.nov., LETA. Konkursā uz Irlavas Sarkanā Krusta slimnīcas vadītāja amatu saņemti trīs pretendentu pieteikumi, aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Anda Kubiliusa.

Pašlaik notiek vienošanās par konkursa komisijas sēdes laiku, lai veiktu pieteikumu pirmās kārtas izvērtēšanu. Šajā kārtā komisija atlasīs tos pieteikumus, kuros ir visi konkursa nolikumā noteiktie dokumenti, un izvērtēs iesniegtos dokumentus.

Gala rezultāts būs zināms tikai pēc konkursa otrās kārtas, kurā tiks vērtēts pretendenta redzējums par pašvaldības kapitālsabiedrības darbības organizēšanu, attīstības prioritātēm, turpmāko attīstības virzību, problēmām un risinājumiem, atbilstību iesniegtajam rakstiskajam materiālam, spējas sniegt kompetentas atbildes uz komisijas jautājumiem, saskarsmes spējas, komunikācijas un sadarbības veidošanas prasmes.

Jau vēstīts, konkurss uz slimnīcas valdes locekļa amatu izsludināts pēc tam, kad ilggadējā vadītāja Valentija Embure ir devusies pensijā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Embure kā direktore, bet vēlāk kā valdes locekle ārstniecības iestādi vadīja kopš 1997.gada.

No amata pretendentiem pašvaldība prasa nevainojamu reputāciju, augstāko izglītību, pieredzi vadošā amatā, izpratni par kapitālsabiedrības darbības principiem.

Pašvaldības piedāvātā alga ir 1103 eiro.

Pašvaldībai piederošās kapitālsabiedrības SIA "Irlavas Sarkanā Krusta slimnīca" apgrozījums 2016.gadā bija 367 072 eiro, iestāde cieta 7627 eiro zaudējumus. Uzņēmums nodrošina ambulatoro medicīnisko palīdzību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)