Banner 980x90

Internets uzņēmuma ikdienā – iespēja nopelnīt un ietaupīt

Jau 2/3 Latvijas iedzīvotāju par pirkumiem norēķinās internetā ar karšu vai internetbankas palīdzību – liecina "Swedbank" jaunākā klientu pētījuma dati. Šis fakts vien rāda, ka interneta izmantošana sniedz uzņēmumiem biznesa attīstības iespējas, kā arī ļauj ietaupīt izdevumus. 

Kā interneta un telefonsakaru iespējas uzņēmumi var izmantot savos finanšu darījumos, stāsta Daiga Jakoviča, "Swedbank" Jelgavas finanšu centra vadītāja.

Izdevīgāk kopā ar savējiem
Izmantojot interneta priekšrocības ikdienas ērtībām, uzņēmumiem ir svarīgi arī gūt pēc iespējas lielāku izdevīgumu. Un viens no stabilākajiem pamatprincipiem, kas ir spēkā arī interneta laikmetā, ir – izdevīgāk ir kopā ar savējiem. 

"Swedbank" internetbanka šobrīd ir viena no tām finanšu vidēm, kas apvieno vislielāko uzņēmumu skaitu: "Swedbank" konts ir pusei no visiem reģistrētajiem komersantiem Latvijā (gandrīz 85 000 uzņēmumu), kā arī vairāk nekā miljonam privātpersonu. Būtiski, ka savā starpā – starp "Swedbank" kontiem – klienti var norēķināties ar būtiski izdevīgākiem nosacījumiem, piemēram, uzņēmumi, kas izmanto aktīvo tarifu, var veikt pārskaitījumus bez maksas. Patlaban jau 63% no visiem uzņēmumu darījumiem internetbankā notiek starp "Swedbank" klientiem. Savu pārskaitījumu ātrumu un izdevīgumu var palielināt ikviens klients – atliek noskaidrot, vai sadarbības partnerim ir konts tajā pašā bankā.

Tirdzniecība internetā audzē apgrozījumu
Piedāvājot norēķinu iespējas internetā, tirgotājiem ir iespēja palielināt apgrozījumu. Kopējais pirkumu apgrozījums Latvijas uzņēmumos, kuri izmanto iespēju pieņemt norēķinus internetā ar "Swedbank" internetbankas vai karšu palīdzību, šā gada 5 mēnešos sasniedza 77,5 miljonus eiro. Iepirkšanās procesu var pilnībā automatizēt, kas ļauj ātri apkalpot daudz pircēju par maksimāli zemām izmaksām.

Biznesa kontaktu nozīme pieaug
Internets mūsdienās ir arī vieta pārdošanai un kontaktu veidošanai. "Swedbank" uzņēmumu tīklu "Business Network" – www.businessnetwork.lv – lieto jau vairāk nekā 7500 uzņēmumu. Šeit var gan dibināt kontaktus un izteikt piedāvājumus, gan veikt iepirkumus un arī izmantot rēķinu sagatavošanas un finanšu plānošanas rīkus.

Šī ir tikai daļa iespēju, kā mūsdienīgi finanšu risinājumi var palīdzēt uzņēmumiem taupīt resursus un veicināt biznesu. Par visām iespējām varat uzzināt bankas konsultācijās. Sazinieties ar mums, zvanot uz 67 444 444 vai rakstot uz info@swedbank.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)