Banner 980x90

Iedzīvotāji Kandavas novadā vides labiekārtošanas projektiem var iegūt 400 eiro atbalstu

Rīga, 29.apr., LETA. Kandavas novada iedzīvotāji aicināti piedalīties projektu konkursā "Dari pats!", kurā iespējams iegūt 400 eiro vides labiekārtošanas ideju īstenošanai, aģentūru LETA informēja Kandavas novada domē.

Konkursu rīko Kandavas novada iespēju fonds ar domes atbalstu, lai veicinātu iedzīvotāju līdzdalību novada vides labiekārtošanā, dzīves telpas uzlabošanā un radošu iniciatīvu īstenošanā.

Līdz 15.maijam projektu pieteikumus var iesniegt Kandavas novada nevalstiskās organizācijas vai iedzīvotāju grupas, kas apvienojušās, lai īstenotu kopīgas ieceres. Idejas realizēšanai iespējams saņemt atbalstu 400 eiro apmērā, bet projekta īstenotājiem jānodrošina arī 10% līdzfinansējums, kas var būt naudas, brīvprātīgā darba vai mantas/pakalpojumu ieguldījuma veidā.

Apstiprinātie projekti būs jāīsteno ne vēlāk kā līdz 31.oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)