Banner 980x90

Grants ceļu atjaunošanā Tukuma novadā ieguldīs 2,5 miljonus eiro

Jelgava, 27.marts, LETA. Piesaistot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) līdzekļus, Tukuma novada pagastos par 2 513 939 eiro plānots rekonstruēt grants ceļus.

Kā nolēma domes deputāti, darbiem Irlavas un Lestenes pagastā, kur pārmaiņas piedzīvos ceļi Sāti-Karotītes un Cīruļi-Bērziņi, paredzēti 485 987 eiro.

Pūres un Jaunsātu pagastos par 624 227 eiro tiks pārbūvēti trīs ceļu posmi: Beitiņi-Liepsalas, Apšukrogs-Strēļi, Šūļas-Bērznieki-Bajāri.

416 070 eiro tiek plānoti darbiem Sēmes pagastā, kur tiks remontēti grants ceļi Paegļi-Vilksalas, Kaive-Vilksalas, Sildārziņi-Vilksalas un Sēme-Ziediņi.

Slampes un Džūkstes pagastā plānots pārbūvēt ceļu posmus autoceļš Jelgava-Tukums-Kalnāji-Minsteri, Jaunzemji-Grauzde un Baltiņi-Grauzde, kopā ar ELFLA finansējumu ieguldot 576 062 eiro.

Savukārt 411 593 eiro paredzēti darbiem Tumes un Degoles pagastā, kur jāatjauno ceļi Rotkaļi-Vecmokas, Krūmiņi-Atpūtas un Spirgus-Praviņu ceļš.

ELFLA līdzfinansējums ir 90% no attiecināmajām izmaksām. Ceļu rekonstrukciju paredzēts veikt, iesaistoties fonda pasākumā "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)