Banner 980x90

Garāžu kompleksā Tukuma novadā uziet vērienīgu nelegālā alkohola ražotni

Rīga, 2.okt., LETA. Aizvadītajā nedēļā Tukuma novadā likvidēta vērienīga nelegālā alkohola ražotne, kurā uzietas 25 tonnas bezkrāsaina šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaku, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Izmeklējot kādu kriminālprocesu, policijas darbinieki veikuši kratīšanu kādā garāžu kompleksā un kravas automašīnā, ar kuru pārvadāts nelegālais alkohols. Kratīšanas laikā policijas darbinieki izņēmuši dažāda tilpuma tvertnes ar spirtu saturošu šķidrumu un ierīces nelegālā alkohola ražošanai.

Aizdomās par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu, glabāšanu un pārvietošanu lielā apmērā aizturētas trīs personas, no kurām vienai piemērots apcietinājums, bet pārējām - ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Divi no aizturētajiem jau agrāk nonākuši policijas redzeslokā. Izmeklējot lietu, tiks pārbaudīta aizturēto saistība arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Vīriešiem var draudēt cietumsods uz laiku līdz pieciem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)