Banner 980x90

Ērta nojumes noma neaizmirstamiem pasākumiem brīvā dabā!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasara ir vispiemērotākais gadalaiks, lai saviesīgus pasākumus rīkotu ārpus telpām. Tomēr vasarā neparedzēti var mainīties laikapstākļi, tāpēc, ja nebūsit padomājis par kādu norobežotu vietu, Jūsu viesiem nebūs kur paglābties no negaidīta lietus. Nojumes noma ir lielisks risinājums, kā no šādas situācijas izvairīties un kā gaumīgi izveidot atsevišķas teritorijas Jūsu pasākumā. 

Nojumes noma piemērota
- gadatirgiem;
- pilsētas svētkiem;
- kāzām;
- festivāliem;
- sporta spēlēm;
- koncertiem un citiem saviesīgiem pasākumiem.

Ja uzskatiet, ka nojumes noma būtu piemērota izvēle Jūsu pasākumam, tad, lai Jūs būtu apmierināts ar izvēlēto telts variantu, ir vairāki faktori, kas jāņem vērā.

Pirms nomāšanas apdomājiet:
- kāds nojumes veids būtu vispiemērotākais Jūsu pasākumā;
- kur tās novietosiet un kādiem nolūkiem tās būs paredzētas;
- cik lielas platības nojume Jums nepieciešama;
- cik un kādu dizainu nojumes vislabāk iederētos Jūsu svētkos.

"Akurāta" nojumes noma ir piemērota ikvienam pasākumam!
Pasākumu aprīkojuma servisa uzņēmums "Akurāts" piedāvā iespēju iznomāt teltis, nojumes un citu pasākumam nepieciešamo aprīkojumu par draudzīgām cenām. "Akurāts" darbojas visās Baltijas valstīs un saviem klientiem piedāvā plašu klāstu ar teltīm un nojumēm, kas izmēros variē no 9 m² līdz pat 1500 m² lielām teltīm. "Akurāta" telšu noma piedāvā deviņas dažādu izmēru un formu teltis un nojumes:
- 3 x 3 m;
- 5 x 5 m;
- 5 x 5 m konusveida;
- telts "Zvaigzne";
- 10 x 10–40 m;
- 10 x 10–13 m;
- 12 x 10–25 m;
- 20 x 10–20 m ar stikla un plastikāta sienām;
- 20 x 10–75 m.

Kad esat izvēlējies nepieciešamo telts izmēru, vēl ir jāapdomā dažas papildu iezīmes, kas Jums varētu būt nepieciešamas. Proti, "Akurāts" ikvienu telti vai nojumi var pielāgot Jūsu vajadzībām:
- ieklājot koka vai plastmasas grīdu;
- uzstādot sienas ar vai bez logiem;
- ievietojot galdus, krēslus un citu aprīkojumu;
- ierīkojot apsildes un apgaismes lampas.

Nojumes uzstādīšana, atkarībā no telts izmēriem un nepieciešamā papildus aprīkojuma, var aizņemt no 30 minūtēm līdz pat astoņām stundām.

"Akurāts" ir pareizā izvēle veiksmīgam pasākumam!
SIA "Akurāts" gadu gaitā ir uzkrājis pieredzi koncertos, festivālos un citos pasākumos, kas ļauj uzņēmumam un tā darbiniekiem darboties ātri, droši un kvalitatīvi. Apmeklējiet pasākumu aprīkojuma servisa mājaslapu akurats.com, kur varat plašāk iepazīties ar uzņēmuma piedāvājumu, kā arī turpat, tiešsaistē, varat noformēt pasūtījumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)