Banner 980x90

Engurē rīko tikšanos ar dzejnieku Leonu Briedi

Jelgava, 26.okt., LETA. 3.novembrī plkst.18 Engures Saieta namā notiks tikšanās ar pazīstamo dzejnieku, atdzejotāju, rakstnieku Leonu Briedi, aģentūru LETA informēja pasākuma koordinatore Nora Kukuvasa.

Pasākuma laikā tiks atklāta arī dzejnieka dzīvesbiedres Marijas Briedes-Makovejas gleznu un nerealizēto darbu skiču izstāde.

Muzikologi Briedi dēvē par latviešu estrādes zelta laikmeta romantiskāko dzejnieku, savukārt literatūrā līdz šim ir publicētas 28 Brieža oriģinālgrāmatas, vairāk nekā 40 tulkojumi un atdzejojumi, sarakstītas grāmatas arī bērniem. Viņš ir lugu, mūziklu un kinoscenāriju autors.

Savukārt Briede-Makoveja ir dzejniece un literāte, taču viena no viņas kaislībām ir gleznošana. Pasākuma laikā būs iespēja iepazīties ar viņai raksturīgo rokrakstu gleznās un nerealizētajās darbu skicēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)