Banner 980x90

Ekspluatācijā nodots labiekārtotais Pauzera pļavas mākslīgā seguma futbola laukums

Tukumā pabeigti Pauzera pļavas mākslīgā seguma futbola laukuma attīstības un labiekārtošanas projekta būvdarbi un laukums otrdien nodots ekspluatācijā, aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības pārstāve Aiga Priede.

Viņa skaidroja, ka līdzās jau esošajam mākslīgā seguma futbola laukumam Tukumā, Revolūcijas ielā 4, ir uzstādīti rūpnieciski izgatavoti moduļi, kuros ir izbūvētas atbilstošas un kvalitatīvas telpas sportistu vajadzībām - četras garderobes sportistiem ar tualetēm un dušām, kuras ir aprīkotas arī ar mēbelēm, divas treneru un tiesnešu telpas, viena noliktavas telpa inventāra glabāšanai, kā arī tualetes skatītājiem, kuras piemērotas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

"Beidzot futbolisti un viņu treneri ir tikuši pie apkurināmām garderobēm, kuras var ērti lietot arī aukstos laika apstākļos. Skatītāju ērtībām uz sporta kompleksa ēkas jumta ir izbūvēta neliela terase, no kuras var ērti vērot futbola sacensības un treniņus," pauda Priede.

Sporta kompleksa ēkai ir pievadīta centralizētā ūdensapgāde un kanalizācija no pilsētas tīkliem. Uz projektētā ūdensvada ierīkots arī viens ūdens hidrants ugunsdzēsības vajadzībām.

Labiekārtojot teritoriju, ir izbūvēts bruģēts laukums pie futbola laukuma, uz kura ir izvietoti soliņi, lai skatītāji varētu vērot futbola spēles, ierīkotas velosipēdu stāvvietas un atkritumu urnas, kā arī uzstādīts papildu teritorijas apgaismojums.

Pēc 2013.gada nogalē izsludinātā iepirkuma līgums par būvdarbiem tika noslēgts ar SIA "Telms" par kopējo summu 324 746 eiro apmērā, kas tiek segta no Tukuma novada pašvaldības līdzekļiem.

Būvdarbi tika sākti šā gada augustā, esot klāt futbola kluba "Tukums 2000", Tukuma novada domes un SIA "Telms" pārstāvjiem, bet septembra beigās ēkas pamatos tika iemūrēta kapsula ar vēstījumu nākamajām paaudzēm.

Saskaņā ar līgumu "Telms" veica tehniskā projekta izstrādi un būvniecību, kas paredzēja Sporta kompleksa ēkas būvniecību no rūpnieciski izgatavotiem moduļiem un teritorijas labiekārtošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)