Banner 980x90

Divu auto sadursmē Tukuma novadā cietusi maza meitene

Rīga, 11.jūn., LETA. Pirmdien divu automašīnu sadursmē Tukuma novadā traumas guvusi maza meitene, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Negadījums noticis pirms plkst.18 Tumē, ceļa Tukums-Kuldīga un Ziedoņa ielas krustojumā, kur sadūrušās 1995.gadā dzimušā un 1990.gadā dzimušas sievietes vadītās mašīnas. Vīrietis ar savu auto individuāli mācījis braukšanu 2002.gadā dzimušai jaunietei.

Avārijā cietusi 2015.gadā dzimusi meitene.

VP statistika liecina, ka kopumā valstī aizvadītajā diennaktī notikuši 93 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos cietuši 28 cilvēki. Vismazāk cietušo avārijās ir Vidzemes reģionā, kur traumas guvis viens ceļu satiksmes dalībnieks. Savukārt Rīgas reģionā mediķu palīdzība bija nepieciešama deviņiem cilvēkiem.

Sadursmēs cietuši tostarp četri gājēji un pieci velosipēdisti.

Pēdējā diennaktī policija sastādījusi 457 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. 160 autovadītāji pieķerti, pārkāpjam noteikto braukšanas ātrumu, bet 11 braucēji pie auto stūres bija sēdušies, būdami alkohola ietekmē. Pa trim dzērājšoferiem aizturēts Rīgas un Zemgales reģiona, pa diviem Kurzemē un Latgalē, bet viens - Vidzemes reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)