Banner 980x90

Decembrī notiks jauno vokālistu konkurss "Gaismas dziesmas Kandavā"

Jelgava, 31.okt., LETA. 17.decembrī un 26.decembrī Kandavas kultūras namā notiks vokālistu konkurss bērniem un jauniešiem "Gaismas dziesmas Kandavā", aģentūru LETA informēja Kandavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Šupstika.

Pirmo reizi Kandavā notiks Latvijas jauno vokālistu akadēmiskās un estrādes dziedāšanas konkurss "Gaismas dziesmas Kandavā". Konkursa dalībnieki - solisti, dueti, ansambļi un popgrupas - aicināti piedalīties ar Adventes laikam atbilstošu repertuāru, lai Trešajā adventē un Otrajos Ziemassvētkos - pulcētu talantīgākos jaunos dziedātājus un kopā svinētu gaismas svētkus.

Konkursa pusfināls notiks 17.decembrī Kandavas kultūras namā plkst.11, savukārt fināls-svētku koncerts turpat tiks rīkots 26.decembrī plkst.17.

Pieteikšanās konkursam notiek līdz 5.decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)