Banner 980x90

CSDD rīkotās Tehniskās apskates naktis šogad būs Rīgā, Jelgavā un Tukumā

Rīga, 12.aug., LETA. Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) rīkotais ikgadējais pasākums "Tehniskās apskates nakts" šogad augustā un septembrī norisināsies Rīgā, Jelgavā un Tukumā, aģentūru LETA informēja direkcijā.

Minētajās pilsētās automašīnu īpašniekiem tiks piedāvāta iespēja bez maksas veikt auto diagnostiku, lai pārliecinātos par spēkrata tehnisko stāvokli un drošību ceļu satiksmē.

"Pasākuma mērķis ir mudināt autobraucējus piedalīties ceļu satiksmē ar drošiem un tehniskā kārtībā esošiem transportlīdzekļiem. Mēs aicinām šoferus būt vērīgiem un rūpēties par savu transportlīdzekli ik dienu," pauda CSDD Tehniskā departamenta vadītājs Jānis Liepiņš.

Rīgā pasākums notiks 25.augustā no plkst.8 līdz 23. Tāpat kā pērn, arī šogad Rīgā iepriekšējā pierakstīšanās uz auto diagnostiku nav plānota. Par "Tehniskās apskates nakts" aktualitātēm varēs sekot CSDD sociālajos tīklos un direkcijas mājaslapā.

Savukārt Jelgavā pasākums notiks 21.septembrī, bet Tukumā - 28.septembrī un ilgs no plkst.18 līdz 24. Šajās pilsētās bezmaksas diagnostiku varēs veikt tikai pēc iepriekšēja pieraksta, ko varēs izdarīt CSDD e-pakalpojumos vai klātienē jebkurā CSDD nodaļā.

Līdz šim septiņu gadu laikā pasākumi notikuši 12 Latvijas pilsētās, kopā pārbaudoti vairāk nekā 11 000 automobiļu. Tostarp 2018.gadā Rīgā tika uzstādīts "Tehniskās apskates nakts" apmeklētības rekords - 12 stundās tika pārbaudīti gandrīz 2000 transportlīdzekļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)