Banner 980x90

CSDD par 141 500 eiro iegādāsies divus zemesgabalus Tukumā

Jelgava, 25.aug., LETA. Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) uzvarējusi Tukuma novada pašvaldības izsolē un iegādāsies divus pašvaldībai piederošus zemesgabalus 141 500 eiro vērtībā, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Neapbūvētie zemesgabali Rūdas ielā 2 un Vilkājas ielā 9a Tukumā, kas paredzēti rūpnieciskās ražošanas uzņēmumu apbūvei, tika izsolīti ar 141 000 eiro sākumcenu, bet CSDD par 2,7 hektāru plašajiem zemesgabaliem nosolījusi 141 500 eiro.

CSDD izsolē bija vienīgais pretendents. Izsoles uzvarētājs par zemesgabalu jau iemaksājis avansu.

Tukuma novada dome šonedēļ apstiprinājusi izsoles rezultātus.

Jau vēstīts, ka Tukuma novada dome kā vienu veselumu izsolīja divus zemesgabalus, kuru sākumcena noteikta 141 000 eiro apmērā.

Neapbūvētie zemesgabali Rūdas ielā 2 un Vilkājas ielā 9a Tukumā paredzēti rūpnieciskās ražošanas uzņēmumu apbūvei, to kopējā platība ir vairāk nekā 2,7 hektāri. Tā kā īpašumi nav nepieciešami pašvaldībai funkciju izpildei, domes sēdē nolemts zemesgabalus izsolīt.

Nekustamā īpašuma Rūdas ielā 2 tirgus vērtība ir 58 200 eiro, zemesgabals Vilkājas ielā 9a novērtēts par 82 300 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)