Banner 980x90

Ceturtdien Kandavā varēs ziedot asinis

Valsts asinsdonoru centrā ļoti samazinājies O rēzus negatīvo asins grupu daudzums. "Aicinām atsaukties arī donorus ar A un B rēzus negatīvajām un A rēzus pozitīvajām asinīm," pilsētas informācijas portāla Tukums24.lv lasītājus aicina centra pārstāvji.

Ceturtdien, 28.maijā, asinis varēs ziedot Kandavas novada sociālās palīdzības centrā, Kandavā, Jelgavas ielā 4a, no plkst.10 līdz 13.

Centra informē arī, ka no 1.jūlija Valsts asinsdonoru centrs plāno uzsākt bezskaidras naudas norēķinus ar donoriem, kā ietvaros kompensācija zaudētā asins un asins komponentu apjoma atjaunošanai tiks ieskaitīta donora bankas kontā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)