Banner 980x90

Būvnieks pārsūdz Tukuma 2.vidusskolas pārbūves iepirkuma rezultātus

Rīga, 25.jūn., LETA. SIA "Monum" pārsūdzējusi Tukuma 2.vidusskolas pārbūves iepirkuma rezultātus, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Pašlaik IUB vēl nav izskatījis sūdzību, nav noteikts arī datums tās izvērtēšanai.

Pašvaldības publiskotā informācija liecina, ka "Monum" piedāvājums iepirkumā bijis piektais lētākais. Kopumā iepirkumā saņemti 11 pretendentu piedāvājumi.

Jau vēstīts, ka projektu "Tukuma vispārējās izglītības iestāžu mācību vides uzlabošana", veicot pilnu Tukuma 2.vidusskolas pārbūvi, par 6 320 717 eiro īstenos SIA "Torensberg", aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sintija Zekunde.

Iepirkumu par skolas pārbūvi bija plānots noslēgts jau gada sākumā. Taču saistībā ar pretendentu uzdotajiem jautājumiem atklātā konkursa rezultāts zināms vien tagad. Kopā iesniegti 11 piedāvājumi.

Iepirkuma komisija noteica saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu, ņemot vērā vienīgo izvēles kritēriju - piedāvājums ar viszemāko līgumcenu. Izvērtējot iesniegtos piedāvājumus, par atklāta konkursa uzvarētāju noteikts uzņēmums "Torensberg". Būvdarbi objektā būs jāveic pēc arhitektu biroja SIA "Mark Arhitekti" izstrādātā projekta, lai īstenotu skolas vīziju "mācīt un mācīties radoši, prasmīgi un ieinteresēti modernizētā un atvērtā skolas vidē".

Ziņots arī, ka Tukuma novada pašvaldība īstenos projektu "Tukuma vispārējās izglītības iestāžu mācību videsuzlabošana", kas izmaksās 9 327 496 eiro. Īstenojot šo projektu, plānots būtiski uzlabot mācību vidi Tukuma2.vidusskolā, Tukuma Raiņa ģimnāzijā, Tukuma 2.pamatskolā un Tukuma Birznieka-Upīša 1.pamatskolā.

Tukuma 2.vidusskolas ēkai tiks veikta pilna skolas pārbūve. Projekta rezultātā sākumskolas klases, kuras atrodas ēkā Spartaka ielā 2a, tiks pārceltas uz ēku Raudas ielā 16. Skolas ēkai Raudas ielā 16 tiks veikta pārbūve, kā rezultātā tiks pilnībā pārbūvēta skolas ēka un uzcelta jauna piebūve. Skolā tiks izveidota ergonomiska vide skolēniem - iegādātas mēbeles un aprīkojums, pārbūvēta ventilācijas sistēma un uzlabots apgaismojums. Skolas ēkā tiks izveidots datortīkls un modernizēts jau esošais tīkls, izveidots bezvadu interneta pieslēgums, kā arī tiks iegādāts nepieciešamais informācijas tehnoloģiju aprīkojumus. Tiks pārbūvēts arī Tukuma 2.vidusskolas sporta stadions, kas pēc pārbūves tiks izmantots vairāku izglītības iestāžu vajadzībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)