Banner 980x90

Aprīlī Tukumā bez maksas izvedīs lielgabarīta atkritumus

Jelgava, 22.marts, LETA. No 10.aprīļa līdz 13.aprīlim Tukuma novada pašvaldība pilsētā bez maksas izvedīs lielgabarīta atkritumus, aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Lielgabarīta atkritumi ir tādi sadzīves atkritumi, kurus izmēru dēļ nevar un nedrīkst ievietot sadzīves atkritumu konteinerā, piemēram, mēbeles, matrači, paklāji, svētku egles, televizori, ledusskapji un citi.

Lai izvietotu konteinerus atbilstoši lielgabarīta atkritumu izmēriem, pašvaldība lūdz iedzīvotājus no 27.marta līdz 10.aprīlim paziņot adresi un atkritumu veidus, kādus plānots. To var izdarīt elektroniski uz e-pastu "dome@tukums.lv" vai pa tālruņiem 26 603 299 un 63 122 707.

Pašvaldība atgādina, ka lielgabarīta sadzīves atkritumi nav mājsaimniecībā radušies atkritumi un celtniecības atkritumi, piemēram, logu rāmji, grīdas dēļi, ģipškartons, flīzes, durvis, stikla vate.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)