Banner 980x90

Apkopes darbi izraisa piedūmojumu un liesmas uz koģenerācijas stacijas jumta Slampē

Rīga, 7.aug., LETA. Pēdējās divās dienās ugunsdzēsēji saņēmuši divus izsaukumus uz Slampes koģenerācijas staciju, kur, veicot aprīkojuma apkopes darbus, radušies dūmi un liesmas, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Ilze Dāme Birziņa informēja, ka vakar dienas vidū Tukuma novada Slampes pagastā bija aizdedzies koģenerācijas stacijas jumta siltinājums desmit kvadrātmetru platībā. Taču katlumājas apsaimniekotāja - SIA "Tukums REN" - valdes loceklis Armands Zemītis apgalvoja, ka par ugunsgrēku noturēti dūmi un liesmas, kas radušies stacijas apkopes laikā.

"Tas bija maldinājums. Šorīt vēlreiz ugunsdzēsēji bija izsaukti," informēja uzņēmuma pārstāvis. Arī VUGD apstiprina, ka šorīt īsi pēc plkst.7 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Slampes pagastu, kur degšana netika konstatēta un izsaukums izrādījās maldinājums.

Zemītis klāstīja, ka koģenerācijas stacijas darbība nav traucēta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)